Mete`nin Blog Listesi

Mete'nin Videoları

Aviatic (Uçakçı)

Kuklabaz

Pink Floyd

15 Eylül 2007 Cumartesi

ASPENDOS



AIDA
Antalya’nın Serik (Aspendos) ilçesinde kurulan Akdeniz Üniversitesi Serik Meslek Yüksekokulu, öğrencilerinin teknik birikimlerinin yanı sıra, çeşitli masabaşı çalışmaları ile teorik açıdan güçlendirilmelerini hedeflemiştir. Bu doğrultuda, çeşitli sahne bilgi ve tecrübelerini de kapsayan "Tiyatro Tarihi ve Kuramları" üzerine bir dizi seminer düzenlememe ve çeşitli saha araştırmaları yapmama olanak tanınmıştır.

Katılımcılar için Aspendos Tiyatrosu ve Antalya Stüdyoları’nı da kapsayan bu Sahne Tasarımı Bölümü Stajyer Öğrenci Çalışma Dosyalarının, sonraki eğitim öğretim yılında kredili ders olarak müfredata geçirilmesi düşünülmüştür.

AIDA
Akdeniz University Serik Vocational School established in Serik (Aspendos) county in Antalya aims to strengthen theoretical knowledge of the students as well as to improve their technical skills. Therefore, Akdeniz University provided important facilities for me to give a series of seminars called “The History of Theatre and its Theories” including different knowledge and experiences about the stage to students and to make field practices.

This Internship Study Records (Files) in the Department of Decoration Design including Aspendos Theatre and Antalya Studios were considered to be accepted as a course and applied in the curriculum of the following year.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

selam ben senay, gercekten super bir site, eger facebook veya twitter varsa eklemek isterim...

aviatic2 dedi ki...

Teşekkürler Senay, aşağıdaki siteleri de incelersen büyük mutluluk duyarım, sevgiyle kal...
http://lirtiyatrosu.org/
http://www.facebook.com/group.php?gid=5159668636
http://www.facebook.com/group.php?gid=5159668636#!/metecantekin